HAGO Electronics

Wie zijn wij: HAGO Electronics is leverancier, producent, importeur en adviseur op het gebied van communicatiesystemen. Uitvoerend als het de installatie van deze systemen betreft in industriële nieuwbouw, kantoorinrichting, bejaardencentra, overheidsinstellingen, hotels, scholen, dienstverlenende bedrijven, vervangingsmarkt, etc. Als het nodig is ontwerpt HAGO Electronics een voor u aangepast of specifiek systeem. Electronica op maat is één van onze pluspunten. De doeltreffende oplossingen die HAGO Electronics toepast resulteren in technisch geavanceerde systemen met een groot bedieningsgemak. HAGO Electronics heeft een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in huis op het gebied van parkeercommunicatie en intercomsystemen. Dat is dan ook de reden dat grote ondernemingen en instellingen, dag in dag uit, gebruik maken van onze technische produkten.

Wat doen wij: Naast de standaard systemen zoals de LKS loketintercom, ShipCom scheepsintercom, ParCom parkeerintercom, SHP 240 en SHP 8 schoolgeluidssystemen, etc heeft
HAGO Electronics de volgende importeurschappen: HGA Gehrke intercom;      DNH luidspreker; Farfisa huistelefonie; Uniton geluidsapparatuur; Speakabus dealingroom intercom. Tevens hebben wij de expertise in huis om deze systemen individueel aan te passen aan de communicatiebehoefte van uw onderneming.  Dit kan voor zowel de omvang en voor zeer specifieke eisen worden uitgevoerd.
De specialisten van HAGO Electronics helpen u graag verder door mee te denken over de oplossing die precies bij uw situatie past.

Radonstraat 179, 2718 SV Zoetermeer, Nederland
079 3617555
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc